Coaching voor volwassenen

Coaching voor volwassenen

In het leven van iedere volwassene zijn er periodes waarin je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Misschien zijn er bepaalde zaken die je steeds opnieuw tegenkomt in je leven, twijfel je over hoe je bepaalde dingen aan kunt pakken of wil je helderheid over bepaalde patronen die je tot nu toe maar moeilijk kon doorbreken. 

Ben jij op zoek naar inzicht en wil jij groeien door op jezelf te reflecteren en dingen aan te pakken in de dagelijkse praktijk? Inzicht, bewustwording en groei vormen de kern van mijn praktijk. Door helder te krijgen wat er bewust en onbewust een rol speelt bij de uitdagingen waar je voor staat, kun je ermee aan de slag. En zo komt er ruimte voor de verandering die je graag wil zien. En hoe je dat dan precies doet? Uiteraard ben ik er ook om jou daarbij te ondersteunen. Maatwerk, zodat jij in jouw unieke situatie weet wat je kunt doen en hoe je dat kunt doen.

In mijn werk maak ik gebruik van een combinatie van kennis en werkvormen vanuit mijn achtergrond als psycholoog, systemische werkvormen ((familie-)opstellingen) en het gedachtengoed van Present Child. En misschien nog wel belangrijker dan mijn opleidingen en kennis zijn de ervaringen die het leven mij bracht en mijn zoektocht die ik daarin zelf heb afgelegd. Ik ben rustig, kan goed luisteren, ben zonder oordeel en ga humor niet uit de weg.