Familieopstelling

Familieopstelling

Wil jij graag eens ervaren hoe een familieopstelling werkt? Of wil je meer inzicht in een vraagstuk dat je bezig houdt? Via een opstelling kun je helder krijgen wat er bewust en onbewust speelt. Je krijgt zicht op 'het verhaal achter het verhaal'. 

Ieder mens, groot en klein, behoort tot een of meerdere systemen. Het gezin waarin je opgroeide, je huidige gezin, je school, de collega’s op je werk, de club waar je bij bent, het zijn allemaal systemen. Elk systeem is uniek en heeft zijn eigen overtuigingen, patronen, (ongeschreven) regels en wetten. Heb jij wel eens gemerkt dat je steeds tegen bepaalde patronen aanloopt? En dat je dingen niet goed veranderd krijgt, ook al heb je al vanalles geprobeerd? Een opstelling kan je hier meer zicht op geven. Een opstelling maakt snel en zonder veel woorden zichtbaar wat de onbewuste oorzaak is van dat waar je tegenaan loopt. 

Een opstelling is geschikt bij allerlei vragen. Denk aan:

  • Ik vind het heel lastig om grenzen aan te geven. Hoe kan ik ervoor zorgen dat dit makkelijker lukt?
  • Waarom voel ik me zo snel afgewezen?
  • Ik maak me heel snel zorgen. Hoe kan ik dat veranderen?
  • Waarom ervaar ik zo weinig rust?
  • Ik heb altijd maar het gevoel voor iedereen klaar te moeten staan. Wat is dat toch?
  • Waarom voel ik me altijd zo verantwoordelijk?
  • Etc.

Per avond is er ruimte voor 2 opstellingen. Je kunt deelnemen als representant (je kunt dan worden opgesteld in de opstelling voor iemand anders) en als vraaginbrenger. De groep bestaat uit maximaal 10 personen. De opstellingen worden gegeven in Swalmen in samenwerking met Loes Radermacher. 

 

Investering in jezelf:

€ 25,00 per avond bij deelname als representant.

€ 60,00 per avond met inbreng van je vraag.

Inclusief koffie/thee en iets lekkers.

 

Actuele data:

Zaterdagochtend 8 juni van 9.00 uur - 12.00 uur in Swalmen